شناگر حرفه‌ای شدن آرزوی قلبی تمام افراد علاقمند به این ورزش است، شما هم اگر شناگر هستید اما می‌خواهید تغییر سطح بدهید و از یک شناگر معمولی و مبتدی به سمت شنای حرفه‌ای حرکت کنید فقط کافیست چند ترفند را بکار بگیرید.

در این مقاله از فراشنا ما به بیان ترفندها و نکات مهم شنای حرفه ای پرداخته ایم، توجه داشته باشید زمانی این ترفندها برای شما کارساز خواهند بود که با حداقل تکنیک های این ورزش آشنا باشید و لاقل به یکی از انواع شنا اعم از پروانه، کرال پشت یا کرال سینه و … تسلط داشته باشید تا سپس با کمک این ترفندها بتوانید در آن حرفه‌ای شوید.

چطور یک شنای حرفه‌ای داشته باشیم؟!

با 6 ترفند زیر به راحتی آب خوردن ابتدا شنای حرفه‌ای در استخر را تجربه خواهید کرد و پس از آن قادر به شنا در دریاها و دریاچه ها و … خواهید بود.

تحت نظر مربی شنا آموزش ببینید

برخی از افراد به صورت مادرزادی شنا کردن و شناور شدن روی آب را بلدند و برخی دیگر نیز با تمرین و تکرار، مهارت شنا کردن را کسب می‌کنند. اگر جزو این دسته از افراد باشید قطعا تاکنون به این نتیجه رسیده اید که یادگیری شنا به شکل اصولی و حرفه‌ای شدن در این ورزش بدون کمک یک مربی شنا کاربلد و مجرب امکان پذیر نیست.

پس در وهله اول برای حرفه‌ای شدن در این ورزش و کسب مهارت شنا در استخر، دریا و … باید چند جلسه‌ای تحت نظر مربی آموزش ببینید. مربیان فراشنا آماده آموزش شما عزیزان در دو حوزه شنای حرفه‌ای بانوان و شنای حرفه‌ای آقایان هستند.

آموزش شنای حرفه‌ای در استخر

نقاط ضعف و قوت و میزان پیشرفت خودتان را یادداشت کنید

با این که مربی خصوصی شنا نقاط ضعف و قوت شما را تحت نظر دارد و برای تقویت آن ها کارهای لازم را انجام می‌دهد، اما بهتر است خودتان هم به این موارد توجه داشته باشید.

به طور مثال اگر به دنبال حرفه‌ای شدن در شنای پروانه هستید باید حرکت پای عالی و تعادل بالایی داشته باشید، پس اگر احساس می‌کنید در حرکت پا ضعف دارید و نظر مربیتان هم همین است، آن را یادداشت نمایید و در تایم های خارج از کلاس با تمرین و تکرار این ضعف را رفع کنید.

همچنین یادداشت میزان پیشرفتتان در آموزش شنا باعث افزایش انگیزه شما می‌شود و به نوعی شما را به ادامه آموزش تشویق می‌کند. اگر شاغل هستید و فرصت کافی برای آموزش شنا ندارید حتما این ترفند را عملی کنید تا تاثیر آن را ببینید!

همه حرکات را کنترل کنید

حرکات دست و پا و وضعیت بدن در حین شنا کردن باید تحت کنترل خودتان باشد، به عبارت دیگر نباید اجازه دهید جاذبه آب تعادل شما را بهم بزند. زیرا در این صورت تمام انرژی شما برای حفظ تعادل هدر خواهد رفت و دیگر توانی برای شنا کردن به شکل حرفه‌ای نخواهید داشت.

فقط کافیست بدانید در چه زمانی باید حرکت سرعتی و کوتاه داشته باشید و در چه مواقعی باید با ضربه ها و حرکت های طولانی و قدرتی شنا کنید، در این صورت است که هم از شنا کردن لذت خواهید برد و هم احساس خستگی بر شما غلبه نخواهد کرد.

مربی انتخابی شما اگر مجرب و کاربلد باشد تمام این نکات را تک به تک بیان خواهد کرد و با تکرار آن ها باعث ثبت آن ها در ذهن شما خواهد شد.

آب های کم عمق با مسافت های طولانی را برای تمرین شنا انتخاب کنید

شنای حرفه‌ای در استخر کم عمق که طول زیادی دارد به شما کمک می‌کند که تمرکز بیشتری بر روی حفظ تعادل و اجرای صحیح حرکت هایتان داشته باشید. زیرا اولا عمق آب کم است و در نتیجه نگران غرق شدن نخواهید بود و ثانیا در مسافت طولانی زمان بیشتری برای تمرین حفظ تعادل و اجرای صحیح حرکات خواهید داشت.

البته توجه داشته باشید که شنا کردن در مسافت طولانی زمانی خوب است که شما مهارت تنفس در آب را کسب کرده باشید و قدرت بدنی بالایی داشته باشید تا در این مسافت احساس خستگی نکنید.

تجهیزات مورد نیاز برای شنای حرفه‌ای را خریداری کنید

اگر دقت کرده باشید همه شناگران حرفه‌ای از تجهیزاتی مثل عینک شنا، کلاه شنا، فین شنا، مایو و لباس مناسب، بوی یا تخته شنا و گاها از دماغ گیر استفاده می‌کنند و بدون وجود این تجهیزات هرگز شنا نمی‌کنند.

اما چرا برای شنای حرفه ای به تجهیزات شنا احتیاج دارید؟!

تصور کنید بدون عینک شنا وارد آب استخر شده اید، قطعا پس از چند دقیقه کلر موجود در آب باعث سوزش چشمان شما خواهد شد و در این زمان چاره‌ای نخواهید داشت جز این که سرتان را بیرون از آب بیاورید. حال این که بالاتر گفته شد حرفه‌ای شدن در این ورزش زمانی امکان پذیر است که شما حداقل چند بار طول استخر را شنا کنید!

یا مثلا فرض کنید کلاه شنا ندارید و هربار بدون کلاه در استخر شنا می‌کنید، برای این که حرفه‌ای شوید باید حداقل هفته‌ای یکبار در استخر تمرین داشته باشید و در این صورت بدون شک آب استخر به موهای شما آسیب خواهد زد.

علاوه بر این اگر خانم هستید یا این که موی بلند دارید، ممکن است در صورت عدم استفاده از کلاه موهایتان روی صورتتان بریزند و به این ترتیب در دید شما اخلال ایجاد کنند.

با ورزش کردن در آب و در خشکی عضلات خود را تقویت کنید

هرچه عضلات قوی‌تری داشته باشید تعادل بیشتری در آب خواهید داشت و دیرتر احساس خستگی خواهید کرد. پس با اجرای حرکات ایروبیک در آب و یا انجام ورزش های مقاومتی با کمک تجهیزاتی مثل دمبل و کش های مقاومتی و … در خشکی عضلات سرشانه، بازو، سه سر ران را که در شنا درگیر می‌شوند را تقویت کنید.

شنا را حرفه‌ای یاد بگیرید

سخن پایانی

جهت بهره‌مندی از آموزش های شنای مبتدی تا شنای حرفه ای مجموعه فراشنا، می‌توانید دوره ها یا پکیج های مورد نظر خود را از همین سایت خریداری نمایید. مربیان فراشنا گام به گام تمام مراحل شناهای مختلف را به شما آموزش خواهند داد و تا حرفه‌ای شدن همراهی‌تان خواهند کرد.

در ضمن اگر قصد دارید فرزندان خود را از کودکی به این ورزش عادت دهید تا در بزرگسالی یک شناگر حرفه‌ای باشند و بتوانند در مسابقات شنا شرکت کنند نیز می‌توانید از مربیان فراشنا کمک بگیرید.


در ادامه بخوانید:تغذیه برای شناگران حرفه ای المپیک


فراشنا
تیم تخصصی آموزش شنا و ورزش های آبی

برای ارتباط بیشتر با ما و مشاورین ما با پیج اینستاگرام ما همراه باشین!

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 5 میانگین: 2.5]